Deltakerinformasjon Askøy Rundt Padlefestival

Praktisk informasjon til deltakere ved Askøy Rundt Padlefestival 29. og 30. august 2015

Kjørerute Strusshamn

Kjørerute Askøy Seilsportsenter/Askøy Seilforening i Kollevåg

Oppmøte, registrering og start

Det blir etablert sekretariat både ved Sjoddien i Strusshamn og ved Askøy Seilsportsenter i Kollevåg. Sekretariatet åpner for registrering og innlevering av egenerklæringsskjema kl. 07:00. De som padler kort etappe fra Kollevåg og ønsker å padle sammen med turleder melder fra om dette ved registrering.

Lørdag går startskuddet kl. 08:30 ved begge startområder, og man bør være klar for sjøsetting rundt kl. 08:00.

Søndag går startskuddet kl. 10:00 fra Herdla og båter bør være klar for sjøsetting i god tid før dette.

Parkering

Strusshamn: Det er gjort avtale med Askøy Båtsenter AS om disponering av parkeringsplasser utenfor Askøy Båtsenter sine lokaler like ved startområdet i Strusshamn. Kajakk og utstyr kan lastes av ved Sjoddien før man parkerer. Det vil være skiltet til parkering og parkeringsvakt som kan bistå med anvisning av parkeringsplass.

Kollevåg: Det er rikelig med parkering ved Kollevåg friluftsområde, men kajakk og utstyr må først lastes av nede ved Askøy Seilsportsenter. Det vil være skiltet til Askøy Seilsportsenter og til parkering. Parkeringsvakt vil bistå med anvisning av parkeringsplass. Det er ca. 5 min gange fra parkeringsplass til flytebrygge ved Askøy Seilsportsenter.

Søndag blir det mulighet for transport tilbake til parkeringsplass.

WC og dusj

Det vil være tilgang til WC i startområdet lørdag og på festivalområdet søndag. Det vil også være tilgang til dusjer på festivalområdet under arrangementet.

Transport av bagasje

Lørdag settes det opp transport av bagasje til Herdla både fra Strusshamn og Kollevåg. Husk å merke alle kolli godt med navn på forhånd. Søndag blir det kun transport av bagasje fra Herdla til målområdet i Strusshamn.

Transport og oppbevaring av kajakker

Transport av kajakker fra målområdet må hver deltaker selv besørge, men Askøy Rundt Padlefestival vil kunne bistå med transport av padler og kajakk dersom man må bryte løpet. Vi kan evt. bistå med kortvarig tilsyn av kajakk og utstyr mens man henter bilen.

Mat og drikke under og etter løpet

Ta med matpakke/lunsj og rikelig varm/kald drikke til lørdagens og søndagens etappe. Lørdag blir det også tilgjengelig frukt ved start.

Ved målgang på Herdla lørdag serveres betasuppe til deltakerne. Suppeservering er i samarbeid med turmarsjen Askøy på langs – Extreme som også har målgang på Herdla lørdag.

Det blir ikke noe servering av mat ved målgang søndag.

Kiosk

Lørdag ettermiddag vil det bli solgt sveler, boller, kaker samt kaffe, te og mineralvann i en egen kiosk i tilknytning til sekretariatet.

Kveldsarrangement lørdag

For de som har festivalpass eller som har meldt seg på kveldsarrangementet blir det servering av middag. Middag starter kl. 20:00.

Kveldsarrangementet lørdag er et lukket selskap med salg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer i regi av Gone paddling/Biologen Herdla. Vi ber om at reglene for alkoholservering overholdes og at det ikke medbringes egen drikke til kveldsarrangementet.

Frokost/lunsj søndag

Deltakere på kveldsarrangementet får servert frokost søndag. Frokost serveres mellom kl. 08:00 og 09:00. Det vil være mulig å smøre seg en matpakke. For fylling av thermos med varmt vann leveres denne inn kl. 08 og kan hentes kl. 09.

Overnatting/teltplass

Ved henvendelse til sekretariatet vil teltplass bli anvist. De som har bestilt plass i telt/lavvo via Gone paddling henvender seg til representant for Gone paddling ved ankomst Herdla.

Kajakkhotell

Ved målgang vil det være mulig å oppbevare kajakken på et sikrere område. Arrangør vil sørge for transport til og fra kajakkhotellet.

Premiering og diplom

Det blir deltakerpremie til alle påmeldte. Under kveldsarrangementet lørdag blir det trekning av hovedpremie på startnummer. Diplom og premier kan hentes søndag ettermiddag i sekretariat i Strusshamn.

Med vennlig hilsen

Thomas Tande                                                                                Jan Tore Daltveit

Festivalsjef                                                                                       Styreleder i Askøy Kajakklubb

Mob. 900 50 022                                                                             Mob. 922 32 807