Velkommen til Askøy Kajakklubb sine sider.
Her finner du info om alle våre aktiviteter , innmelding og ikke minst Padlefestivalen Askøy Rundt.
  • w-googleplus
  • Twitter Clean
  • w-facebook
Kajakkfilmer fra Youtube
Søndagspadling

Første søndag hver måned samles klubben for samlet padling.

1. mars. Vi samles da på Herdla kl 09.30 og padler kl 10.00. Vi håper på fint vær og et strandhugg rundt lunsjtider. Ta med varme klær, godt humør og matpakken så får vi en fin dag på sjøen.

Vi oppfordrer alle til å benytte tørrdrakt når vi er på sjøen i denne årstiden. Dette vil øke komfort og sikkerhet for alle som deltar.

Kurs og kompetanse

I Askøy Kajakklubb ønsker vi at flest mulig skal ta Våttkort. Norges Padleforbund har utarbeidet Våttkortstigen som et trinnvis opplæringsmønster. Man finner informasjon om våttkort og kurs på NPS' sider www. padling.no
Direkte linkt til kurs finnes her.

Askøy Kajakklubb har per februar 2015 ingen instruktører tilknyttet klubben men vil jobbe med å fremme denne kometansen de neste årene. Om mange nok i klubben ønsker kurs kan vi sette opp kurs med samarbeidspartnere.

Kursleverandører på Askøy:
Aktiv AS i Florvåg
Gone Paddling på Herdla

Om Askøy Kajakklubb

Askøy Kajakklubb er en nystiftet klubb med ca 65 medlemmer. Som ny klubb har vi satt oss ambisjoner om å samle padlere på Askøy og omeng for sosiale og aktive padleturer. Ettersom vi holder til på en øy er vårt fokus sjøområdene rundt oss, men vi håper også på klubbturer til andre områder, og for å treffe andre klubber.