1/14

Padlesesongen er i god gang. og AKK har allerede hatt flere felles padlinger. Følg med på Facebook og heng deg med neste gang.

Se Facebook event
  • w-googleplus
  • Twitter Clean
  • w-facebook
Film fra Padlefestivalen

Søndagspadling

Første søndag hver måned samles klubben for samlet padling.

Vi pleier å være mellom 7 og 12 deltakere og turene. Vi padler rolig og legger inn stopp med bål og niste.

Kurs og kompetanse

I Askøy Kajakklubb ønsker vi at flest mulig skal ta Våttkort. Norges Padleforbund har utarbeidet Våttkortstigen som et trinnvis opplæringsmønster. Man finner informasjon om våttkort og kurs på NPS' sider www. padling.no
Direkte link til kurs finnes
her.

Askøy Kajakklubb holdt sitt første introduksjonskurs søndag 3. mai. Se Facebook for bilder.

Kursleverandører på Askøy:
Aktiv AS i Florvåg
Gone Paddling på Herdla

Om Askøy Kajakklubb

Askøy Kajakklubb er en nystiftet klubb med ca 75 medlemmer. Som ny klubb har vi satt oss ambisjoner om å samle padlere på Askøy og omegn for sosiale og aktive padleturer. Ettersom vi holder til på en øy er vårt fokus sjøområdene rundt oss, men vi håper også på klubbturer til andre områder, og for å treffe andre klubber.