Mandagstur

I går var vi fem som møtte opp på Lille Fauskanger for en vindfull padletur. Turen gikk sørover i sterk motvind. Det var bølger men de kom i rette vinkelen så de fleste klarte seg bra. Da kajakkene skulle skifte kurs for å ta inn til Skitnepollen møtte vi litt utfordring. Med bølger og vind fra siden ble det velt på en av våre padlere. Vedkommende var raskt ut av kajakken. Det ble foretatt en kameratredning i tillegg til tauing for å holde de engasjerte unna fjellveggen.

Vi kom oss etterhvert inn i stillere farvann hvor det ble en liten pause på land.

Turen hjem begynte med at vi skulle komme oss fra pollen og ut i hardere sjø. Passasjen ut fra Skitnepollen var trang så man måtte dra ut en og en. de første somdro ut ble liggende for å kunne hjelpe om noen fikk problemer, men alt gikk fint. Returen gikk ganske raskt. Vindretningen som jobbet mot oss når vi dro ut noen timer tidligere var nå på vår side. Vi fikk surfet på bølger og det gikk ganske mye fortere å padle tilbake.

Vel i land var vi alle fornøyd med turen. Velt i dette været taklet vi fint og alle var skjønt enig om at det var en flott og trygg gjeng å dra på tur med.

PS. vi oppfordrer alle til å slå følge med oss på neste tur. Er du utrygg grunnet vær og vind så tar vi alltid hensyn til det. Vi takler utfordringene sammen og har sikkerhet i førersetet.

Under er bilder fra vår første padling på en ukedag. Håper mange stiller neste gang

Featured Posts
Posts Are Coming Soon